Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Photoshop Soru
Arkadaşlar şeçili katmanı yeni sekmede nasıl açabilirim ?
Kullandığım sürüm: AP CC 2014
Ara
Üstüne iki kere tıklarsan açabilir.
#Forum adminlerimize ÖM atmadan önce forumda sorunuzu sorun en son çare olarak ÖM atınız.
#Forum kurallarını okumadan forumda paylaşım yapmayınız.
(06-25-2015, 07:09 PM)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Üstüne iki kere tıklarsan açabilir.
Yok açılmıyor ki öyle, anlatmak istediğim anlamadın sanırım mesela psd dosyayı açtım bi icon var ben bunu nasıl yeni sekmede farklı olarak açabilirim ?
Ara
Iconu seç, iconun katmanına ctrl ile tıkla(En soldaki, iconun görünümünü gösteren yere tıkla). M'ye bas, seçili alana sağ tıkla ve Edit > Copy yolunu izle...
Sonra yeni bir sekme aç ve yapıştır.
SUPPORT.10TR.NET
GRAFIKER
Ara
(06-25-2015, 07:45 PM)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Iconu seç, iconun katmanına ctrl ile tıkla(En soldaki, iconun görünümünü gösteren yere tıkla). M'ye bas, seçili alana sağ tıkla ve Edit > Copy yolunu izle...
Sonra yeni bir sekme aç ve yapıştır.
Açık sekmeye yapması kolay hatta direkt sürüklesen de olur, fakat ben direkt yeni sekmede açılmasını istiyorum. Boyuna enine göre..
Ara
Herhangi bir bilgim yok o konuda malesef. Enine boyuna uygun olmasını istiyorsan kırpabilirsin, iconun köşesine geldiği zaman otomatik olarak buluyor yerini imleç zaten.
SUPPORT.10TR.NET
GRAFIKER
Ara
Bak mesala bir icon varya katmanda onun resmini gösteriyor ona iki kere tıkla açılır.
#Forum adminlerimize ÖM atmadan önce forumda sorunuzu sorun en son çare olarak ÖM atınız.
#Forum kurallarını okumadan forumda paylaşım yapmayınız.
(06-25-2015, 08:03 PM)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Bak mesala bir icon varya katmanda onun resmini gösteriyor ona iki kere tıkla açılır.
Hmm, tamam bir de öyle deneyeyim PC'ye geçince..
Ara

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping