06-13-2015, 11:28 AM
S.S.S
Soru: SMF 'ye Geçersem Konu ve Üye Kaybı Yaşar Mıyım ?
Cevap: Hayır... olduğu Gibi Aktaracak...
Soru: Türkçe Karakter Sorunu Olur Mu ?
Cevap: Konudaki Adımları Takip Ederseniz Olmayacak...
Soru: SMF 'ye Çevirirken Hata Yaparsam VBuLLetin Forumumda Zarar Görür Mü ?
Cevap: Hayır Görmez... Çünkü vBuLLetin ÇaLışır Vaziyetteyken Dönüşüm işLemi YapıLaCak...
Soru: Madem Sorun Çıkmaz O Zaman Yedek aLmayayım ?
Cevap: Lütfen ÖnCe Yedek aLınız...
Soru: Yalan Söylüyorsun, Dediklerinin Hepsi Yanlış, Yaptım Ama olmadı, Ben
Hata Yapmam Anlatım Hatalı vS. vS.
Cevap: Siz BeCerikSizSeniz biz neyapalım
Soru: SMF iLe Beraber vBuLLetin 'i de KuLLanSam Sorun oLur Mu ?
Cevap: Evet oLur... Arama MotorLarı AçıSından Sorun YaşarSınız... Başka SorunLarda oLabiLir...
Soru: vBuLLetin 'i NaSıL KaLdırabiLirim ?
Cevap: Serverdan vBuLLetin DoSyaLarını SiLin... PhpMyAdmin 'den vBuLLetin TabLoLarını KaLdırın...
SadeCe AdımLarı SıraSıyLa Takip Ediniz...
vBuLLetin 'in Serverınızda KuruLu oLduqunu KabuL Ediyorum... Bunu üCretSiz oLan SMF SiStemine ÇevireCeqiz...
Öncelikle Vbulletinimizin kurulu olduğu sunucuya ftp vasıtasıyla burdan uygun paketi indirip içini açıyoruz içinden çıkan 2 adet dosyayı sunucumuza yoluyoruz sonra sunucumuza smf1 serisi paketini indirip (smf2 sorun çıkartıyor)
kuruyoruz(vb ile aynı dizine kurmayın) sonra dil paketinide ftpden tema klasörü languages içine yolluyor ve adres satırına
http://wwww.siteadi.com/convert.php yazıp eneter basın ekteki resim gibi bir ekran gelecek bu arada Türkçe karakter sorunu yaşamamak için kesinlikle utf8 seçin ve forumu öyle kurun
!!! DİKKAT !!!
1) DatabaSe BiLgiLeriniz vBuLLetin Için KuLLandıqınız DB BiLqiLeri iLe Aynı oLaCak...
2) vBuLLetin Ana Dizinde KuruLuySa, SMF 'yi Ba$ka Bir kLaSör Açarak Oraya Kurunuz... Örnegin Ben smf iSminde Bir klasör Açtım... Buraya SMF 'yi Kurdum...
Önemli NOT: Lütfen Çevirme İşlemine Başlamadan Vbulletin Sitenizden Çıkış Yapınız
Resimdeki ikinci resimden sonra işllem bitmiş olacak ister 2. serisine yükseltin ister 1 serisi kullanın anlatım 3.8.x serisine kadar geçerlidir 273konulu bir vb forumu sorunsuz çevidim şuan kullanıyorum
Not: 3.8.x için 3.7 Konverterini kullanabilirsiniz
Soru: SMF 'ye Geçersem Konu ve Üye Kaybı Yaşar Mıyım ?
Cevap: Hayır... olduğu Gibi Aktaracak...
Soru: Türkçe Karakter Sorunu Olur Mu ?
Cevap: Konudaki Adımları Takip Ederseniz Olmayacak...
Soru: SMF 'ye Çevirirken Hata Yaparsam VBuLLetin Forumumda Zarar Görür Mü ?
Cevap: Hayır Görmez... Çünkü vBuLLetin ÇaLışır Vaziyetteyken Dönüşüm işLemi YapıLaCak...
Soru: Madem Sorun Çıkmaz O Zaman Yedek aLmayayım ?
Cevap: Lütfen ÖnCe Yedek aLınız...
Soru: Yalan Söylüyorsun, Dediklerinin Hepsi Yanlış, Yaptım Ama olmadı, Ben
Hata Yapmam Anlatım Hatalı vS. vS.
Cevap: Siz BeCerikSizSeniz biz neyapalım
Soru: SMF iLe Beraber vBuLLetin 'i de KuLLanSam Sorun oLur Mu ?
Cevap: Evet oLur... Arama MotorLarı AçıSından Sorun YaşarSınız... Başka SorunLarda oLabiLir...
Soru: vBuLLetin 'i NaSıL KaLdırabiLirim ?
Cevap: Serverdan vBuLLetin DoSyaLarını SiLin... PhpMyAdmin 'den vBuLLetin TabLoLarını KaLdırın...
SadeCe AdımLarı SıraSıyLa Takip Ediniz...
vBuLLetin 'in Serverınızda KuruLu oLduqunu KabuL Ediyorum... Bunu üCretSiz oLan SMF SiStemine ÇevireCeqiz...
Öncelikle Vbulletinimizin kurulu olduğu sunucuya ftp vasıtasıyla burdan uygun paketi indirip içini açıyoruz içinden çıkan 2 adet dosyayı sunucumuza yoluyoruz sonra sunucumuza smf1 serisi paketini indirip (smf2 sorun çıkartıyor)
kuruyoruz(vb ile aynı dizine kurmayın) sonra dil paketinide ftpden tema klasörü languages içine yolluyor ve adres satırına
http://wwww.siteadi.com/convert.php yazıp eneter basın ekteki resim gibi bir ekran gelecek bu arada Türkçe karakter sorunu yaşamamak için kesinlikle utf8 seçin ve forumu öyle kurun
!!! DİKKAT !!!
1) DatabaSe BiLgiLeriniz vBuLLetin Için KuLLandıqınız DB BiLqiLeri iLe Aynı oLaCak...
2) vBuLLetin Ana Dizinde KuruLuySa, SMF 'yi Ba$ka Bir kLaSör Açarak Oraya Kurunuz... Örnegin Ben smf iSminde Bir klasör Açtım... Buraya SMF 'yi Kurdum...
Önemli NOT: Lütfen Çevirme İşlemine Başlamadan Vbulletin Sitenizden Çıkış Yapınız
Resimdeki ikinci resimden sonra işllem bitmiş olacak ister 2. serisine yükseltin ister 1 serisi kullanın anlatım 3.8.x serisine kadar geçerlidir 273konulu bir vb forumu sorunsuz çevidim şuan kullanıyorum
Not: 3.8.x için 3.7 Konverterini kullanabilirsiniz
!!Yeah!!, proud to be a member of Support.10TL.NET(Genel Destek Platformu) since Jun 2015.