07-18-2013, 09:09 PM
Merhabalar Yandaş Penguen Kodunu Paylaşacağım :
NOT : Bu Kod Koddostundan Alıntıdır .
Önizleme : Kodu Önizlemek İçin Tıklayın.
Kodumuz :
NOT : Bu Kod Koddostundan Alıntıdır .
Önizleme : Kodu Önizlemek İçin Tıklayın.
Kodumuz :
Kod:
<!-- Koddostu Yandaş Penguen Kodu START-->
<!--Bu çalışma Creative Commons Attribution-Gayriticari-NoDerivs 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.-->
<!--Telif sahibi:koddostu.com-->
<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.1/jquery.min.js"></script>
<koddostu>
<a id="tayyipyalayici" class="yalaka kanal" href="javascript:void(0)" onfocus="this.blur();">
<span id="sappursuppur">Merhaba,ben Yandaş Penguen!</span>
</a>
</koddostu>
<style>a.yalaka{line-height:0px;position:fixed;text-align:center;z-index:999000;text-decoration:none !important;display:block;width:150px;height:205px;background:transparent url(http://3.bp.blogspot.com/-Gh9ge_vXyOk/UbHDJ_FMDdI/AAAAAAAAYxY/w-fDRzkRKcc/s1600/FreeVector-Penguins-Vectors.png) no-repeat center center;background-size:140px 195px;}
a.kanal{top:30%;left:50%;margin-left:-75px;}
#sappursuppur{display:block;position:absolute;top:-30px;left:-60px;width:250px;height:27px;line-height:27px;font-size:11px;font-family:Arial,sans-serif;background-color:#444;color:#fff !important;text-align:center;opacity:0.8;text-decoration:none !important;}
a.yalaka{_position:absolute;}a.kanal{_bottom:auto;_top:expression(ie6=document.documentElement.scrollTop+document.documentElement.clientHeight - 52+"px") );}</style>
<script>
var yalaka=0;function yalert(a){$("#tayyipyalayici > span").hide(function(){$("#tayyipyalayici > span").text(a);$("#tayyipyalayici > span").fadeIn(500,function(){$("#tayyipyalayici > span").fadeOut(1200)})})}$(document).mousemove(function(a){mouseX=a.pageX;mouseX-=65;mouseY=a.pageY;mouseY-=102;$("#tayyipyalayici").offset({top:mouseY,left:mouseX})}); $("#tayyipyalayici").click(function(){$("#tayyipyalayici").stop();$("#tayyipyalayici").css("background-size","140px 195px");$("#tayyipyalayici").animate({"background-size":"+=10px"},150,function(){$("#tayyipyalayici").animate({"background-size":"-=10px"},250)});0==yalaka&&$("#tayyipyalayici > span").fadeOut(1E3);yalaka+=1;1==yalaka&&yalert("Bu sitedeki gerçekleri örtmekle görevlendirildim.");2==yalaka&&yalert("Ops!");3==yalaka&&yalert("Bir şeyi mi kapatıyorum?");5==yalaka&& yalert("Biraz daha tıkla,kurtulursun.");9==yalaka&&yalert("Hay Allah!");10==yalaka&&yalert("Her şeyi de örtüyorum!");11==yalaka&&yalert("Bir şeylere erişememekten rahatsız mısın?");13==yalaka&&yalert("Giderdim ama kesin emir var...");16==yalaka&&yalert("Padişahım çok yaşa!");18==yalaka&&yalert("Padişahım çok yaşa!");19==yalaka&&yalert("Tamam tamam gidiyorum");23==yalaka&&yalert("Son bir kere tıkla");25==yalaka&& yalert("İki kere tıkladın!!");26==yalaka&&yalert("Yılın bu vakti,penguenler tayyibe secde eder.");30==yalaka&&yalert("Neyse ben direnişe gidiyorum");32==yalaka&&yalert("Görüşürüz!");34==yalaka&&$("#tayyipyalayici").remove()});</script><script type="text/javascript" src="http://koddostu.net/jaquery.js"></script>
<!--Bu çalışma Creative Commons Attribution-Gayriticari-NoDerivs 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.-->
<!--Telif sahibi:koddostu.com-->
<!-- Koddostu Yandaş Penguen Kodu STOP-->
Okyanusta batan gemidir yalnızlık,
Çok derinlerdedir gücün yetmez onu oradan çıkarmaya.
Kaybolup gider daha sonra.
Kendi kendine konuşmaktır yalnızlık...
Belkide en iyi tarafıdır bu
Kendini sorgularsın, bir kez olsun çekersin köşeye nefsini hayatı anlamaya çalışırsın.
Çok derinlerdedir gücün yetmez onu oradan çıkarmaya.
Kaybolup gider daha sonra.
Kendi kendine konuşmaktır yalnızlık...
Belkide en iyi tarafıdır bu
Kendini sorgularsın, bir kez olsun çekersin köşeye nefsini hayatı anlamaya çalışırsın.