12-21-2014, 08:17 AM
Bazı Arkadaşların Şikayeti Üzerine Resim Boyutlandırıcı Pluginin Çalışmadını Gördüm.Bunun Nedenini Araştırdım.
Bazen Tema Değişiminde Plugin Kapatıp Açılması Gerekiyor.Bazen Plugin Etkinleştirildiğinde O Temaya Etki Yapamıyor.Bunlara Kökten Bir Çözüm Buldum.
Resim Boyutlandırıcı Plugin[Fit on Page (2.3)] Kurulumu Bu Konuyu Okuyun ve Uygulayın.Hala Çalışmıyorsa Yani Resimi Boyutlandırmıyorsa;
Admin Kp --> Şablonlar&Stil --> Şablonlar --> Kullandığınız Temanın Templatesi --> Gruplandırılmamış Şablonlar[En aLtta] --> Headerinclude
Bu Kodu bulun;
Kod:
hemen altına,
Kod:
kodu ekleyin ve kaydetin.
Daha Sonra;
Admin Kp --> Şablonlar&Stil --> Şablonlar --> Kullandığınız Temanın Templatesi --> Portal Şablonlar --> Portal
Bu Kodu bulun;
Kod:
hemen altına,
Kod:
Bazen Tema Değişiminde Plugin Kapatıp Açılması Gerekiyor.Bazen Plugin Etkinleştirildiğinde O Temaya Etki Yapamıyor.Bunlara Kökten Bir Çözüm Buldum.
Resim Boyutlandırıcı Plugin[Fit on Page (2.3)] Kurulumu Bu Konuyu Okuyun ve Uygulayın.Hala Çalışmıyorsa Yani Resimi Boyutlandırmıyorsa;
Admin Kp --> Şablonlar&Stil --> Şablonlar --> Kullandığınız Temanın Templatesi --> Gruplandırılmamış Şablonlar[En aLtta] --> Headerinclude
Bu Kodu bulun;
Kod:
Kod:
{$newpmmsg}
hemen altına,
Kod:
Kod:
<script type="text/javascript" src="http://st.10tl.net/tema/admin2/jscripts/fitonpage.js?ver=230"></script>
<script type="text/javascript">
<!--
var fitonpage_on = "{$mybb->settings['g33k_fitonpage_enabled']}";
var fitonpage_resize = "{$mybb->settings['g33k_fitonpage_resize']}";
var fitonpage_fluid = "{$mybb->settings['g33k_fitonpage_fluid']}";
var fitonpage_topbar_resized = "{$lang->fitonpage_topbar_resized}";
var fitonpage_topbar_full = "{$lang->fitonpage_topbar_full}";
var fitonpage_topbar_text_class = "{$mybb->settings['g33k_fitonpage_topbar_text_class']}";
var fitonpage_topbar_bground = "{$mybb->settings['g33k_fitonpage_topbar_bground']}";
var fitonpage_topbar_icon = "{$mybb->settings['g33k_fitonpage_topbar_icon']}";
var fitonpage_location = "home";
-->
</script>
Daha Sonra;
Admin Kp --> Şablonlar&Stil --> Şablonlar --> Kullandığınız Temanın Templatesi --> Portal Şablonlar --> Portal
Bu Kodu bulun;
Kod:
Kod:
{$headerinclude}
hemen altına,
Kod:
Kod:
<script type="text/javascript" src="http://st.10tl.net/tema/admin2/jscripts/fitonpage.js?ver=230"></script>
<script type="text/javascript">
<!--
var fitonpage_on = "{$mybb->settings['g33k_fitonpage_enabled']}";
var fitonpage_resize = "{$mybb->settings['g33k_fitonpage_resize']}";
var fitonpage_fluid = "{$mybb->settings['g33k_fitonpage_fluid']}";
var fitonpage_topbar_resized = "{$lang->fitonpage_topbar_resized}";
var fitonpage_topbar_full = "{$lang->fitonpage_topbar_full}";
var fitonpage_topbar_text_class = "{$mybb->settings['g33k_fitonpage_topbar_text_class']}";
var fitonpage_topbar_bground = "{$mybb->settings['g33k_fitonpage_topbar_bground']}";
var fitonpage_topbar_icon = "{$mybb->settings['g33k_fitonpage_topbar_icon']}";
var fitonpage_location = "portal";
-->
</script>
Dauntless
D10'u bıraktım.
Support #Grafiker