Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HATA ACİL YARDIM !!!!
Arkadaşlar benim sitemde bi hata oluştu bugün hatta 2 hata 1.'si admin hesabıma giremiyorum şu yazı çıkıyo I'm sorry, but you can't use this board until the administrator fixes the problem.

2. ise 1 dosya ve klasörlerin CHMOD ayarları eksik ya da yapılmamış. Lüffen CHMOD ayarlarını değiştiriniz. CHMOD hakkında daha fazla bilgi için, inceleyin

HATASI LÜTFEN YARDIM EDİN !! BİDE HANİ 2-3 KERE ŞİFRENİ YANLIŞ GİRİNCE DOĞRULAMA KODU ÇIKIYO YA O GÖZÜKMÜYO BİDE SON OLARAK :D LOGO NASIL YAPABİLİRİM ? ACİL CEVAP LÜTFEEN
▂ ▃ ▅ ▆ █ Support.10TL.NET(Genel Destek Platformu) | >.> █ ▆ ▅ ▃ ▂
Merhaba,

1) Bir Pluginden Kaynaklı Hata İdi. Pluginleri Sırayla Kapatmaya Başlayın. Siteadresi/admin Yazarak Panele Ulaşın.
2) Eğer 10TL Kapsamındaysa Siteniz admin Bilerek O Şekilde Bırakıyordur. güvenlik için vs. Ama Host+Domain Aldıysanız İzinleri Kontrol Etmeniz Gerekir.
3) Tam Olarak Anlamadım Resim Gösterirseniz :)
4) Photshop ile Yapabilirsiniz. Mybb Logo Yapımı Yazın ve Dersleri izleyin.
Edward çok teşekkürler site işi halloldu bişe daha soracam hazır logolar sunan bir yer varmı varsa link filan verebilir misin bide baksana site nasıl olmuş :D :D kristalgamers.tk BİDE SON OLARAK MESELA ÜYE KAYIT OLMA YERİNDE HANİ RESİM VERİYO YA RESİM DOĞRULAMA İÇİN O GÖZÜKMÜYO TEMADAN DOLAYI MI AYARINI NASIL YAPABİLİRİM BİDE ANASAYFADA KAYIT OL BUTONUNUN YAZISI GÖZÜKMÜYO :D ÇERÇEVE İÇİNDE BOŞ BİŞEY VAR ODA DİKKAT ÇEKMİYO BEN ZOR BULDUM ONA YAZI NASIL YAPABİLİRİM ?
1) Hazır Logo Sunan; logomaker Var. bu kelimeyi googleda aratın çıkar.
2) Resim doğrulama gözükmüyor mu? kaldırılmış olabilir. Tema değiştirip yada default temaya geçip deneyin.
3) Kayıt Ol Butonu; Admin Paneli > Temalar&Şablonlar > Şablonlar > Temanızın Şablonu > Header Şablonları > header_welcomeblock_guest.

Burada uye-ol.gif diye bir resim vardır. onun yerine
Kod:
http://hitsk.in/t/13/96/04/i_icon_mini_register.png
Bunu ekle.
Ya kusura bakma benimde sitedeki hatalar bitmiyo bi türlü :D ama bak kayıt olmadaki hatalar burda bi bakar mısın bu hatalar nasıl olacak resim doğrulama kodu gözükmüyo görmeyince yazamıyosun mecburen + Captcha problemi diyo o ne ? Eğer ki dersen tema değiştir düzelir tema önerebilir misin bedava :D Bu arada herşey için çok teşekkürler :)

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping