Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşlar Bakarmısınız..
Arkadaşlar Benim Göz Kapağım Şişti.! Bir Türlü Geçmiyor.! Ney'den Oldugunu'da Bilmiyorum Bilen Varsa Yardım Etsin Patlayacak Hale Geldi Nerdeyse :( Lütfen Yardım ....

Güncelllllllll++++ Lütfen
Userbars.png
Ara
Nasıl yani aklım almıyor,geçmiş olsun.
.Kemik344
steam: pezevenk papağan
Ara
Sağolun

Bak Şöle; Göz Kapağın Varya.! O Balon Kadar Oluyor Göz Bebeğinin çevreye Bakmasını Engelliyor.! Yani Sağ Sola Bakarken En Gelliyor İşte.
Userbars.png
Ara
Göz kapaklarındaki şişkinlik nasıl giderilebilir?
- Öncelikle göz kapaklarının şişmesine neden olan organik bir hastalık var ise onun tedavi edilmesi gerekir. Tiroit problemi var ise kontrol altına alınması gibi…
- Tuzlu yiyeceklerden uzak durmak, tuz kontrolü yapmak yani çok su içmek ve gerekirse doktorun tavsiyesiyle tuz atabilen ilaçlar kullanmak da tedavi seçenekleri arasında yer alabilir.
- Vücuttan fazla suyu atmaya yönelik ilaçları doktor kontrolü dışında kullanmak vücudun tuz ve su dengesini yani elektrolitini bozabilir. Bu da zihinsel işlevlerin yerine getirilememesi, hareket edilememesi gibi çok ciddi problemlere yol açabilir.
- Eğer alt yapıda bir problem yok ise yastığımızı yükseltmek, herhangi bir kozmetik ürünü sürerek yatmamak, bol su içmek ancak su içme işini gündüz yapıp, vücudumuz arınmış bir şekilde gece yatağa yatmak, masaj yapmak faydalı olabilir. Ancak göz kapaklarına masaj yapmak aynı zamanda çok tehlikelidir. Çünkü göz kapaklarımızda solunumu bile durdurabilecek bir sistem vardır. Uzun süre basılı tutulduğunda kişinin bayılması bile söz konusudur. Ancak parmaklarımızla içten dışa doğru nazik bir şekilde ödemi dağıtmaya yönelik kısa süreli, küçük masajlar yapabiliriz.
- Ilık-soğuk arası su ile göz kapaklarını yıkamak dolaşımı hızlandıracağından şişlikleri giderebilir.
- Çok iyi nefes almak, sinüsleri sürekli açık tutmak da gözlerimizin hem üstüne hem de altına daha
Ara
Sağolasın Kardeşim :)
Userbars.png
Ara
Türkçeni iyi kullan.
.Kemik344
steam: pezevenk papağan
Ara
O yukardaki tavsiyelere uy ve birde biraz pc'den vb. uzaklaş.
ZYZWWg.png
Ara
Bilgisayardan Ve televizyondan Kısa Süreliğine Uzak Dur 1-2 Hafta Sürecince
Okyanusta batan gemidir yalnızlık,
Çok derinlerdedir gücün yetmez onu oradan çıkarmaya.
Kaybolup gider daha sonra.
Kendi kendine konuşmaktır yalnızlık...
Belkide en iyi tarafıdır bu
Kendini sorgularsın, bir kez olsun çekersin köşeye nefsini hayatı anlamaya çalışırsın.

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping