Yorum Sayısı: 86
Konu Sayısı: 52
Rep Puanı:
0
(06-07-2015, 08:06 PM)#ZipCode Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet site gayet süper bir site beğendim. Bir Konu Açınca Müsait Olan O Konuya Giriyor Yükleniyor Gerekli Cevabı Veriyor Fakat Sorun Hakkında Yardım Gelmiyor.
Ama Sitenize Birşey Demiyorum Harika.
Temanın Düzeltilmesini İstedim. Kimse Takmıyor Takanlarda Kendiniz Yapın Felan Diyor.
Forumunuza Birşey Demiyorum.
Şu an yetkili kadromuz çok sağlam olmasada herkesin yardımına koşmaya çalışıyoruz.[Yani yetkili olmasamda ben.]
Sende gerekli cevabı veriyor demişsin ardından sorun hakkında yardım gelmiyor demişsin tam anlamadım.
İnşallah ufak tefek hatalarımızı düzelteceğiz.
!!Yeah!!, proud to be a member of Support.10TL.NET(Genel Destek Platformu) since Jun 2015.
Yorum Sayısı: 33
Konu Sayısı: 5
Rep Puanı:
0
Ben size yapın demiyorum nasıl yapılacağını soruyorum
Rep Puanı:
0
(06-07-2015, 08:16 PM)#ZipCode Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben size yapın demiyorum nasıl yapılacağını soruyorum
Kardeş mesela sen açtığın tema konusunu diyorsan biz sana temayı verdik fakat diyorsun ikonlar falan eksik.
Onada yapabileceğimiz bişey yok anca senin sitende admin olup yapmamız lazım.
Düzeltip upload etmek içinde ftp istiyor o da bizde yok.
Anlatın diyorsan bu görmeden anlatılamıyacak kadar zor bir şey (anlatması zor görmek lazım).
!!Yeah!!, proud to be a member of Support.10TL.NET(Genel Destek Platformu) since Jun 2015.
Rep Puanı:
0
(06-07-2015, 08:24 PM)#ZipCode Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (06-07-2015, 08:17 PM)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (06-07-2015, 08:16 PM)#ZipCode Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben size yapın demiyorum nasıl yapılacağını soruyorum
Kardeş mesela sen açtığın tema konusunu diyorsan biz sana temayı verdik fakat diyorsun ikonlar falan eksik.
Onada yapabileceğimiz bişey yok anca senin sitende admin olup yapmamız lazım.
Düzeltip upload etmek içinde ftp istiyor o da bizde yok.
Anlatın diyorsan bu görmeden anlatılamıyacak kadar zor bir şey (anlatması zor görmek lazım).
Kardeş gel diyorum siteye
Gel diyosunda link bile vermedin.