Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tema İstek
(06-07-2015, 08:09 PM)#ZipCode Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-07-2015, 08:08 PM)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Birde bunda düzeltilecek bir şey yokki sadece bozuk olan yer postbit onuda yapmayı bilmiyor musun ?

Yaw kardeş icon eklemeyi bilmiyorum onu öğrendik diyelim birde admin paneline tıklıyorum başka her çıkyıor hostinger çıkıyor. bir göstersen halletcem

Kardeş öncelikle ayarlamaları yapabilmen için admin kp'ye girmen lazım oraya girmen için şuraya tıkla --> Admin KP

Gerisini nasıl anlatıcağımı düşünüyorum.
!!Yeah!!, proud to be a member of Support.10TL.NET(Genel Destek Platformu) since Jun 2015.
Ara
(06-07-2015, 08:12 PM)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-07-2015, 08:09 PM)#ZipCode Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-07-2015, 08:08 PM)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Birde bunda düzeltilecek bir şey yokki sadece bozuk olan yer postbit onuda yapmayı bilmiyor musun ?

Yaw kardeş icon eklemeyi bilmiyorum onu öğrendik diyelim birde admin paneline tıklıyorum başka her çıkyıor hostinger çıkıyor. bir göstersen halletcem

Kardeş öncelikle ayarlamaları yapabilmen için admin kp'ye girmen lazım oraya girmen için şuraya tıkla --> Admin KP

Gerisini nasıl anlatıcağımı düşünüyorum.

Onu bende biliyorum zaten :D Fakat admin paneli yazısına basınca açılmyor
eXavZ3.png
Ara
bence sen hiç forum kurma o zamam mybb bilgin yok önce öğren sonra böyle konular aç. Her şeyi biz düzeltemeyiz maalesef.

--------------

Konuyu kilitliyorum sabaha yaparım temanı.
...

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping