06-25-2015, 12:47 AM
Öncelikle Admin KP ya giriyoruz>Kullanıcılar Gruplar a tıklıyoruz>Gruplar a tıklayın>Oluşturmadıysak Yeni Grup Oluşturuyoruz>Ardından Grup Terfisine Tıklıyoruz>Yeni Terfi Ekle Diyoruz>Sonrasında Başlık Ve Kısa Tanımlama ya Geçilecek Grup Adını Yazıyoruz daha sonra>Terfi Gerekliliklerinden İstediklerimizi Dolduruyoruz>Nelerin Gerekli Olduğu Önemli>Ayrıca Dikkat Etmemiz Gereken Bir nokta da Yanındaki Seçenekli bölüm Az/Çok Ayarlarını Yapıyoruz (1 ve ya 1den fazla gereksinim yapabilirsiniz)>Daha Sonra Orjinal kullanıcı grubuna da Yeni Gruba geçmeden önceki grubunu işaretleyeceğiz Örn:Üye>Ardından Yeni Kullanıcı Grubuna Da Geçilecek Grubu İşaretleyeceğiz Örn:Süper Üye>Sonrasında İse Terfiyi Kaydet diyeceğiz.Ve An itibariyle Grup Terfisini Yapmış Olduk Bundan Sonra Otomatik Olarak Verdiğiniz Şartlara Göre Terfi Gerçekleşecektir.
Alıntıdır.
Çalışmaz ise bunu deneyin;
dmin KP ► Araçlar & Bakım ► Görev Yöneticisi ► Promotion System yazan bir alan var. Onun en sağındaki "run_task.png" iconuna basın. Ve de terfilerimiz gerçekleşti. Terfi kayıtlarına bakabilirsiniz, ben denedim işe yarıyor. Fakat bu aynı işlemleri belli zaman içinde tekrarlayın ki yeni terfiler olsun.
Alıntıdır.
Çalışmaz ise bunu deneyin;
dmin KP ► Araçlar & Bakım ► Görev Yöneticisi ► Promotion System yazan bir alan var. Onun en sağındaki "run_task.png" iconuna basın. Ve de terfilerimiz gerçekleşti. Terfi kayıtlarına bakabilirsiniz, ben denedim işe yarıyor. Fakat bu aynı işlemleri belli zaman içinde tekrarlayın ki yeni terfiler olsun.
#Forum adminlerimize ÖM atmadan önce forumda sorunuzu sorun en son çare olarak ÖM atınız.
#Forum kurallarını okumadan forumda paylaşım yapmayınız.
#Forum kurallarını okumadan forumda paylaşım yapmayınız.