Yorum Sayısı: 107
Konu Sayısı: 46
Rep Puanı:
4
merhaba..destek forumdaki gibi sol taraftaki eklenen eklentileri nasıl eklerim acaba?
arama bölümünüde kullandım çıkmadı...yada pc denmı kaynaklanıo anlayamadım..acaba kodlamı ekleniyor?
Her kARANLIğın İçinde Aydınlık Olmalıdır..
Rep Puanı:
4
07-28-2013, 12:05 PM
(Son Düzenleme: 07-28-2013, 12:06 PM, Düzenleyen: Rutin.)
sayın adminim öncelikle cevabınız için tşkler...vermiş oldugunuz benzeri kodda sanırım hata oluşmuş yada bazı resimler görünmüyor...
bu arada konuyla ilgili olarak sormak istediğim başka bişi daha var..
peki kendimiz sağ blok oluşturabilirmiyiz...yane demek istediğim mesela sağ bloğa kendimiz eklenti ekleyebilirmiyiz kod olarak...örnek olarak:güncel hava durumu,resimli haber,saat gibi? yada forumda haftanın konusu gibi eklentiler
Rep Puanı:
4
peki kodu falanmı var acaba..nasıl ekleyebilirim
Rep Puanı:
4
tamam zaten ben eklemek istiyorum aslında..ancak nasıl eklenir bilmiyorum...kodu bulup aynen bu yöntemlemi ekliyoruz yane...birde footere yada indexe nasıl ekliyeceğimi bilmiyorum..
Rep Puanı:
4
mybbde yenı sayılırım ama çok fazlada yabancı değilim.. bir süre ara vermiştim..aslında kodlar fılan elımde var...benim yapmak istediğim şu tam olarak:
forumun sağ tarafında örnek olarak:haftanın konusu haftanın şiiri haftanın sözü gibi eklentiler yapmak istiyorum..
ancak bunu nasıl ve nereye eklerim bilmiyorum...yane kodlar filan var tamam ancak ben bu kodlar yerine bu saydıklarımı nasıl uygularım bilmiyorum?