Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grafik Tasarım Nedir Eğitimi - VS Akademi - Online Video Eğitim

Yeni online video tabanlı tasarım eğitimi platformu Vsakademi.com Eylül ayından beri sunduğu kaliteli hizmetten dolayı hızlıca büyümeye devam ediyor. Akademisyen, sektör uzmanı ve aynı zamanda eğitmen olan Özge Mardi Bayar ve Kadir Bayar tarafından kurulan bu platform, hem tasarıma ilgi duyanın hem de profesyonel tasarımcıların birçok konuyu öğrenebileceği çok güzel bir eğitim platformu oluşturmayı başarmış. Eserlerini Fotolia'ya yükleyen sanatçılarımız VS Akademi'de sunulan eğitim videolarından çok değerli bilgiler edinip eserlerindeki kaliteyi daha bir üst safhaya taşıyabilir.
Üç farklı eğitim kategorisinde (grafik tasarım, web tasarım ve dijital fotoğrafçılık) yayına başlayan Vsakademi.com, 6 aylık bir dönem içerisinde 14 farklı tasarım disiplinine ait kategori ile online videolar yoluyla eğitim vermeyi planlıyor. Her eğitim kategorisi kendi içinde TEORİK, PROGRAM ve UYGULAMA eğitimlerinin olduğu alt başlıklara sahip. Bu sayede bir kullanıcı örneğin bir karakter tasarımını karakalem çiziminden başalayarak, vektör illüstrasyona dönüştürülmesine ve hatta aynı karakterin animasyonuna kadar detaylı bir eğitimden geçmiş olacak. Bu sayede kullanıcı, temel tasarım eğitimiyle başlayıp farklı mecralarda tasarımlar üretebilecek bir seviyeye ulaşacak.
Yüksek çözünürlükte sunulan online video eğitimler 3G veya Wifi bağlantısıyla akıllı telefonlar ve tabletler gibi tüm mobil cihazlardan izlenebiliyor. Eğitimler temel, orta ve ileri düzey olmak üzere 3 farklı seviyede hazırlanmıştır. Kullanıcı teorik, program ve uygulama eğitimlerinde kullanılan örnek dosyalar ve yardımcı belgeler gibi eğitim materyallerini de indirebilir. Vsakademi.com, kullanıcılarına ve site ziyaretçilerine Vsakademi TV aracılığıyla sektör profesyonelleri ve akademisyenleriyle yapılan röportajlar ve bazı ücretsiz eğitim videoları sunuyor. Ayrıca ünlü Türk tasarımcılarının hayatını anlatan belgeseller de Vsakademi TV'de yer alıyor.

Alıntı
Okyanusta batan gemidir yalnızlık,
Çok derinlerdedir gücün yetmez onu oradan çıkarmaya.
Kaybolup gider daha sonra.
Kendi kendine konuşmaktır yalnızlık...
Belkide en iyi tarafıdır bu
Kendini sorgularsın, bir kez olsun çekersin köşeye nefsini hayatı anlamaya çalışırsın.

Anlatım Size mi Ait ?
Alıntı Konu Sonundada Yazıyor Zaten
Okyanusta batan gemidir yalnızlık,
Çok derinlerdedir gücün yetmez onu oradan çıkarmaya.
Kaybolup gider daha sonra.
Kendi kendine konuşmaktır yalnızlık...
Belkide en iyi tarafıdır bu
Kendini sorgularsın, bir kez olsun çekersin köşeye nefsini hayatı anlamaya çalışırsın.

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping